Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Centru Calarasi

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Ziua Internațională a Muzeelor marcată și la Călărași
24 May, 2017

Pentru a marca Ziua Internațională a Muzeelor, joi, 18 mai 2017, Centrul de Consiliere și Sprijin – Serviciu social acordat în comunitate persoanelor adulte coordonat de Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Călărași a desfășurat o activitate socială care a constat în vizitarea Muzeului Dunării de Jos, Secția Tezaur și Arheologie, din Municipiul Călărași, de către asistentul social împreună cu 14 beneficiari (12 copii și 2 adulți).

Expoziția de bază a Secției Tezaur și Arheologie prezintă, în contextul cercetărilor arheologice și istorice, patrimoniul care ilustrează evoluția și gradul avansat de civilizație a comunităților dunărene din preistorie, până la sfârșitul epocii moderne.

După vizita la muzeu, beneficiarii însoțiți de asistentul social au mers la cofetărie unde au fost serviți cu prăjituri și suc.

Copiii s-au bucurat pentru că au luat parte la o experiență frumoasă și interesantă, cu această ocazie având prilejul să viziteze  o adevărată comoară pentru municipiul Călărași, Muzeul Dunării de Jos fiind singurul din Europa care deține peste 1000 de piese din colecțiile „Artă preistorică”.

A consemnat Zainea Elena Ionela, asistent social al Protopopiatul Călărași.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator