Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Centru Calarasi

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Sfințirea Capelei Sfântul Lazăr din Municipiul Călărași - COMUNICAT DE PRESĂ
9 May, 2017

Sfințirea Capelei Sfântul Lazăr din Municipiul Călărași

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Cu arhiereasca binecuvântare a Preasfinţitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Duminică, 14 mai 2017, începând cu ora 8:00, va avea loc slujba de sfințire a lucrărilor exterioare și de întocmire a Sfintei Mese ale Capelei „Sfântul Lazăr” din Municipiul Călărași, important moment ce marchează Anul aniversar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor ,,2017 - Sfânta Liturghie, Izvor de Iubire și Libertate în Lumea Contemporană”.

După târnosirea (sfințirea) capelei, Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi, va oficia Sfânta Liturghie Arhierească.

La acest moment duhovnicesc și de referință pentru Protopopiatul Călărași, toți credincioșii, copii, tineri, vârstnici, femei și bărbați vor avea sfânta bucurie de a trece prin Sfântul Altar, sărutând Sfânta Masă, Sfânta Evanghelie și Sfânta Cruce.

 De asemenea, sunt așteptați să participe la acest eveniment reprezentanți ai autorităților centrale, județene și locale, alături de credincioșii din Municipiul Călărași, care vor fi împreună rugători cu soborul de slujitori.  


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator