Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Vlad Tepes, Vlad ?epe?

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Praznicul Bunei Vestiri la Parohia Vlad Țepeș
30 March, 2017

Sâmbătă, 25 martie 2017, la Parohia Vlad Țepeș din Protopopiatul Călărași, părintele paroh Vasile Petre a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie alături de credincioși. Programul pastoral-liturgic a debutat în seara zilei de vineri, 24 martie, prin oficierea Vecerniei cu Litie și a Acatistului Bunei Vestiri.

În cuvântul de învățătură, Preacucernicul Părinte le-a vorbit credincioșilor despre importanța și bucuria acestei sărbători, atunci când Sfânta Fecioară Maria primește veste de la Arhanghelul Gavriil că va naște pe Mântuitorul Iisus Hristos.  

Sărbătoarea Bunei Vestiri a fost prilej de mare bucurie duhovnicească pentru credincioșii parohiei care în această zi au sărbătorit, pe lângă marea bucurie a Întrupării Mântuitorului Iisus Hristos, și bucuria aniversării unui an de pastorație a Preotului Paroh Vasile Petre, acesta primind Sfânta Taină a Hirotoniei în data de 25 Martie 2016, în timpul Sfintei Liturghii oficiate de Preasfințitul Părinte Episcop VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la Mănăstirea Chiroiu, având hramul Buna Vestire.

La finalul Sfintei Liturghii toți credincioșii prezenți, dar și cei nevoiași, au primit din darurile parohiei, în cinstea sărbătorii fiind dezlegare la pește. Credincioșii i-au urat Părintelui mulți ani binecuvântați în slujba Sfintei Biserici!

A consemnat Preot Paroh Vasile Petre.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator