Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Sf�nta Anastasia - C?l?ra?i

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Vlăstarele vieţii – Femeile – aniversate la Parohia Sfânta Mare Muceniţă Anastasia
21 March, 2017

Duminică, 12 martie 2017, la Parohia Sfânta Mare Muceniţă Anastasia din Protopopiatul Călăraşi, a avut loc o amplă manifestare dedicată mamelor, femeilor şi tuturor purtătoarelor numelui de „viaţă”, astfel, a avut loc un spectacol dedicat femeii creștine  realizat de copiii participanţi la lecţiile de catehism organizate  în parohie şi de copiii Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Modelu, coordonaţi  de doamna Mincu Ileana Alina, profesoară de religie la această şcoală.

Cei mici, în straie populare, au creat  o atmosferă de sărbătoare și de adevărată trăire duhovnicească, dedicată femeilor creștine care indiferent de vârstă s-au bucurat de un omagiu adus lor, cu prilejul Zilei Internaționale a femeii.

Emoţiile au încununat inimile doamnelor și domnișoarelor prezente în număr mare în lăcașul de cult și au generat lacrimi de bucurie și încântare la auzul versurilor închinate mamei, de către cei mici.

Un emoționant moment a fost interpretarea unui cântec închinat mamelor de către tânăra  Mincu Maria, cântec ce a trezit în cei prezenţi gânduri de recunoştinţă pentru cea care ne-a dat viaţă şi căreia copiii i-au zis într-un glas – Te iubesc mamă!

 Cei mici au primit daruri constând în Cărţi de literatură pentru copii şi dulciuri, însă toţi cei prezenţi au primit hrană sufletească îndestulătoare şi dătătoare de gând bun către mama.

A consemnat preot Nemţanu Ionuţ. 
© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator