Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Protopopiatul Calarasi - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Şedinţa Administrativă lunară a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi
15 March, 2017

Marți, 14 martie 2017, a avut loc Şedinţa administrativă a preoţilor din Protopopiatul Călăraşi. În cadrul acestei ședințe a participat ca delegat din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, preacucernicul părinte Manuel Rusu, Consilier Cultural al Centrului Eparhial.

După ce a fost rostită rugăciunea de început, preacucernicul părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a comunicat preoților adresele primite de la Centrul Eparhial referitoare la Sectorul Administrativ – Bisericesc, Economic – Gospodăresc și Social – Filantropic, punctând aspecte legate de fiecare adresă în parte.

În continuare, părintele Manuel Rusu a adus la cunoștință preoților informații despre organizarea Marșului pentru viață - ,,Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, ce se va desfășura în ziua de 25 martie 2017, în Municipiul Călărași.

Ședința administrativă s-a încheiat cu prezentarea referatului: ,,Postul Mare – călătorie duhovnicească spre Învierea lui Hristos de către preacucernicul părinte Avram Costin de la Parohia Sfânta Mare Muceniță Anastasia.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, secretar al Protopopiatului Călărași.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator