Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Protopopiatul Calarasi - sediu

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Bucuria Naşterii Domnului în Protopopiatul Călăraşi
9 January, 2018

În perioada 18-21 decembrie, Protopopiatul Călăraşi prin Biroul de Asistenţă Socială şi Centrul de Consiliere şi Sprijin – Serviciu social acordat în comunitate persoanelor adulte a oferit beneficiarilor: familii aflate în dificultate, persoane vârstnice, copii, pachete cu produse din carne, alimente, fructe, dulciuri şi cărţi cadouri cu jucării, rechizite, îmbrăcăminte, produse de igienă, venind în ajutorul acestora pentru pregătirea sărbătorii Naşterii Domnului.

Toate aceste daruri au fost oferite cu sprijinul Sectorului Social Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor în parteneriat cu Fundaţia “Copii în dificultate”, sponsorului S.C. ANA&CORNEL S.R.L. care ne-a oferit produse din carne conform contractului de sponsorizare nr. 10352 din 14.12.2017 şi Asociaţiei “Un Călăraşi mai bun” cărora le mulţumim pentru suport şi implicare.

Tot în această perioadă, Protopopiatul Călăraşi a oferit pachete cu dulciuri grupurilor de colindători însoţiţi de profesori, care ne-au vestit bucuria Naşterii Domnului prin minunatele colinde.

A consemnat Elena Zainea, asistent social, Protopopiatul Călăraşi.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator