Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Independenta, Independen?a

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
O zi de vacanță la mare
26 July, 2017

Ziua de  21 iulie 2017, a fost pentru cei 21 de copii care frecventează ora de cateheză o zi de vacanță petrecută pe plaja Mamaia de pe litoralul Mării Negre însoțiți de preotul paroh Gheorghe Marcian și doamna preoteasă Gheorghe Mariana.

Dimineața voioși și bucuroși ne-am îndreptat cu trenul spre litoral. Ajunși în gară am urcat în autobuzele etajate care ne-au condus spre stațiunea  Mamaia. Aici am desfășurat într-o atmosferă plăcută activități în care copiii pot să-și dezvolte aptitudini de comunicare și socializare, încredere în sine și să devină responsabili.

Această plimbare destinată copiilor oferă, pe lângă distracție și petrecerea vacanței în aer liber, dobândirea abilităților de comunicare, care dezvoltă și întăresc forța interioară pentru întreaga viață. Activitatea este dedicată elevilor care doresc să înveţe cum să se joace, prin îmbinarea bucuriei jocului în echipă cu cea a rugăciunii în spațiul binecuvântat al bisericii.

Mulțumim și părinților care i-au adus pe copilași la Biserică și s-au implicat în diverse moduri în activitate, iar copilașilor le dorim să crească frumos și sănătos, cu binecuvântarea Domnului, în inimile și mințile lor să fie bucurie și lumină pentru familii și pentru Biserica lui Hristos.

Vacanță plăcută tuturor și să ne revedem cu bine la toamnă, pentru un nou an școlar si pentru întâlnirile catehetice!                                          

Mulțumim pentru sprijinul acordat domnului Anghel Constantin, președintele SC Agrozootehnica SA din Independența. „Avem nădejdea că cele sădite în sufletele tinerilor vor da roade la vremea potrivită”.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator