Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Calarasi, Calarasi, Sf�nta Anastasia - C?l?ra?i

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Info Reper
Pe aceeasi tema
Acţiune catehetică la Parohia Sfânta Mare Muceniţă Anastasia cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului şi a Duminicii Părinților și Copiilor
12 June, 2017

Conform  Hotărârii nr. 629/2009, prima duminică după data de 1 iunie a fost numită de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, Duminica Părinţilor şi a Copiilor, pentru a cultiva mai intens comuniunea de iubire şi respect dintre părinţi şi copii şi pentru a evidenția importanța familiei creștine în societate.

Astfel, la Sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh a anului 2017, la Parohia Sfânta Mare Muceniţă Anastasia din Protopopiatul Călăraşi, a avut loc o amplă manifestare dedicată celor mici, care a debutat cu o mică expoziţie de icoane pe sticlă, ca urmare a faptului că anul 2017 a fost declarat drept „Anul omagial al sfintelor icoane, al iconarilor şi al pictorilor bisericeşti.

După care, prin diverse  jocuri şi concursuri  pentru copii a fost animată întreaga adunare, iar la final toţi participanţii au primit daruri constând în dulciuri, jucării şi cărți de rugăciune pentru copii.

Întâlnirea s-a încheiat cu o scurtă rugăciune cerând Preabunului Dumnezeu în glasuri de copii să dăruiască tuturor pace şi sănătate, multă bucurie şi mult ajutor la şcoală pe calea credinţei adevărate şi a faptelor bune.

A consemnat preot Nemţanu Ionuţ.

 

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator