Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Din inimi pentru inimi
25 April, 2017

Şi anul acesta în Săptămâna Patimilor, Parohia Independenta din Protopopiatul Călăraşi, a continuat „Parteneriatul educaţional - Proiect de întrajutorare umanitară” în colaborare cu Şcoala Gimnazială „George Vîlsan” şi cu Primăria din localitate.

Din dorinţa de a-i obişnui pe copii să trăiască în relaţie cu cei din jur, să-şi dezvolte stări afective pozitive (omenie, generozitate, receptivitate la durerile şi bucuriile celor din jur), am conceput un proiect de implicare a copiilor în acţiuni social-umanitare intitulat „Din inimi, pentru inimi”.

Ne-am concentrate acţiunile şi activităţile către persoanele în vârstă de la Căminul de Seniori din Ciocăneşti şi ştiind că au nevoie acută de afecţiune şi atenţie, ne-am dat seama că prezenţa copiilor, prin puritate şi candoarea lor, le va aduce imensa bucurie în sufletele lor triste, de oameni izolaţi de familie.

Tematica şi ţinta proiectului au fost acceptate cu bucurie şi receptivitate atât de către copii, cât şi de părinţi. Cei 100 de beneficiari din cămin au primit pachete cu alimente din partea partenerilor.

A consemnat preot paroh Gheorghe Marcian.


© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator