Vizitati locatia amintita...

Pozitie: Ialomita, Slobozia, Centru Slobozia

Vedere stradala disponibila la o distanta de aproximativ: metri de obiectiv (folositi mouse-ul pentru deplasare)

Vedere satelit
Traseu GPS
Informatii Protopopiat
Pe aceeasi tema
Mărțișor și faptă bună
14 March, 2017

În perioada 25 februarie – 1 martie 2017, Protopopiatul Călărași prin Biroul de Asistență Socială în colaborare cu Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Călărași și Inspectoratul Școlar al Județului Călărași au realizat o acțiune caritabilă intitulată „Mărțișor și faptă bună”.

         În cadrul acestei acțiuni s-a organizat un Atelier de creație unde elevii claselor I-IV ai Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” , sub îndrumarea doamnelor învățătoare au confecționat mărțișoare din materialele oferite de protopopiat (mărgele, paiete, nasturi, Quilling, hârtie colorată etc.). Toate aceste mărțișoare au fost expuse în cadrul Expoziției cu vânzare care s-a desfășurat în cadrul școlii în perioada 28 februarie – 1 martie.

Această acțiune a avut drept scop prevenirea abandonului școlar prin sprijinirea familiilor în dificultate asistate de Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Călărași, ai căror copii învață în această școală precum și acela de a spori dorința de a face bine și dragostea față de semeni, în inimile celor mici, prin ceea ce ei crează.

Sumele încasate vor fi folosite pentru achiziționarea unor produse alimentare ce vor fi dăruite acestor familii.

© 2018 - Retea web Episcopia Sloboziei si Calarasilor
Un concept Lacasuri Ortodoxe®. Powered by NETCreator
NETCreator